Roemenië Tour

Ben je op zoek naar ruige, ongerepte natuur, en vooral geen strak asfalt, reis dan af naar Sibiu en neem deel aan de schitterende 6-daagse Roemenië Tour.

Sibiu is een grote stad in het hart van Roemenië aan de voet van de Karpaten. Deze enorme bergketen komt in het noordoosten het land binnen en loopt met een ruime boog door tot in het zuidwesten van het land. Precies in het midden ligt Sibiu!

Op een hoogte van circa 1000 tot 1500 meter zijn de meeste bergruggen flink bebost en lijkt het gebied veel op de off-the-road gebieden in Tsjechië en Polen. Het ruigere werk dus. Kom je hoger, dan valt er te genieten van het ene mooie panorama na het andere. Bomen versperren niet langer het uitzicht. Je waant je dan al snel in de Alpen of Pyreneeën, met dit verschil dat je in de Karpaten nog overal vrij kunt rijden.

Gewoon over een bergkam van punt A naar punt B. In de dalen heb je ruim baan door de weilanden en door onontgonnen gebied. Alleen als er modder is, moet je op de paden blijven, om te voorkomen dat je het land beschadigt. Kortom, Roemenië biedt voor off-road liefhebbers een mix van al het beste wat je elders vindt.

 

NIEUW!!! Ook in Roemenie bieden wij u nu de mogelijkheid om op huurmotoren te rijden!!

Prijs op aanvraag.

 

Translate »