Turkije Adventure Tour

Begin april, wanneer de natuur aan de Turkse zuidwestkust in volle bloei staat, beginnen we met onze ADVENTURE TOURS.

Deze tour verdient de naam ADVENTURE omdat ze niet volgens een vast schema verloopt. We weten zelf ook nooit precies wat ons te wachten staat. Afhankelijk van de samenstelling, offroadervaring en interesses van de groep stellen we iedere week op basis van een groot aantal mogelijk routes steeds weer een individueel tourpgramma samen. Vanaf onze basis in de buurt van Marmaris voert deze tour ons tot diep in het bergachtige Anatolische achterland.

Tot eind mei ligt er nog sneeuw op de bergtoppen en na een strenge winter zullen we zelfs tot ver in het voorjaar nog besneeuwde bergpassen tegenkomen. Natuurlijk laten wij ons hier niet door ophouden, ons motto is principieel:

WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG!

Zoals iedereen wel weet, betekent het Spaanse begrip ENDURO zoveel als: doorzetten/volhouden. Wij vatten de term enduro ook letterlijk op: ‘we zijn hier immers niet gekomen om het onszelf alleen maar gemakkelijk te maken!’

Plezier hebben in het offroadrijden staat bij ons altijd voorop. Om die reden zijn wij erg flexibel wat de routekeuze betreft en we passen de moeilijkheidsgraad van de trajecten aan het tempo en de rijvaardigheid van onze gasten aan.

Ons belangrijkste doel:

IEDEREEN MOET DE HELE WEEK ZO VEEL MOGELIJK PLEZIER BELEVEN AAN HET OFFROADRIJDEN!

Deze 8-daagse Tour is boekbaar in de maanden april, mei, juni, september, oktober.

Prijs op aanvraag.

 

Translate »