Turkije Winter Tour Plus

Wanneer het in Noord-Europa koud en onbehaaglijk wordt, is het tijd om weg te vluchten naar het zuiden om fantastisch enduro te rijden! Alanya aan de Turkse zuidkust is daarvoor de perfecte plaats!

Aangename temperaturen tot zo’n 20 graden Celsius en meestal zonnig weer, maken Turkije ook in de wintermaanden aantrekkelijk. Ons complete pakket met vlucht en luxehotel, volpension en 6 dagen offroadrijden op enduromotoren van KTM en Husaberg biedt de mogelijkheid de Noord-Europese winter te ontvluchten en het motorseizoen te verlengen.

De toeristisch bekende omgeving van Alanya heeft niet alleen kilometerlange zandstranden, maar ook eersteklas mogelijkheden voor offroadrijders. Het Taurus-gebergte dat parallel aan de kust loopt, ligt op een afstand van slechts enkele kilometers en staat met smalle bergweggetjes, brandgangen en geitenpaden garant voor een ongeëvenaard terrein voor onze dagtours. Professionele tourguides leiden de groepen niet alleen over de mooiste routes maar geven geïnteresseerde deelnemers ook tips om hun rijtechniek te verbeteren.

Deze tour is een zogenoemde klaverbladtour, d.w.z. dat we iedere dag starten vanaf ons basishotel 12 km buiten de centrum van Alanya en alle paden van het direct achter de stad beginnende offroadgebied verkennen op 6 verschillende dagtours. ‘s Avonds laten we ons verwennen met uitstekend Turks eten, gaan we naar een ouderwetse barbier of laten we ons masseren in een Turkse hammam.

Deze 8-daagse Tour is boekbaar in de maanden november t/m april!

Prijs op aanvraag.